„Să fii Moș Crăciun e simplu!”
Dăruiește fericirea sărbătorilor de iarnă pentru
700 de copii din familii social-vulnerabile!

În ciuda renilor magici, a bunătății infinite, și a unui “Ho-ho-ho” de invidiat, Moș Crăciun nu reușește să ajungă la toți copiii, iar mii dintre cei mai vulnerabili copii din țara noastră, an de an, întâmpină sărbătorile de iarnă flămânzi și descurajați. 

Campania “Să Fii Moș Crăciun e Simplu!” este în căutarea tinerilor și tinerelor din Chișinău cu un spirit civic deosebit pentru a fi voluntarii lui Moș Crăciun și a contribui la o surpriză de iarnă de neuitat pentru sute de copii vulnerabili din satele Moldovei.

Echipa de voluntari va fi prezentă în 2 dintre magazinele rețelei Kaufland din Chișinău, vor interacționa cu vizitatorii, și vor ajuta la umplerea desagii lui Moș Crăciun cu donații de produse alimentare și alte daruri colectate pe loc.

Condiții de participare:

  • vârsta minimă 16 ani;
  • disponibilitate pentru 3-4 ore pe zi, în perioada 9-18 decembrie 2022;
  • responsabilitate și comunicabilitate;
  • dorința sinceră de a depune efort pentru ca visele de iarnă ale unor copii dezavantajați să se împlinească.  

“Amintirile sărbătorilor de iarnă din copilărie ne însoțesc toată viața, iar faptul că mii de copii din țara noastră rămân cu amintiri despre foame, frig, și tristețe în loc de daruri, căldură, și emoții pozitive, ar trebui să fie inadmisibil. Cu puțină empatie și implicare din partea societății, sărbătorile de iarnă pot fi o sursă de bucurie și de emoții plăcute și pentru cei ce nu-și pot permite mai nimic pentru masa de sărbătoare. Iar nimeni nu are nevoie de magia sărbătorilor de iarnă și dragostea necondiționată a lui Moș Crăciun mai mult decât copiii din familii vulnerabile.”

Victoria Morozov, fondatoarea A.O. The Moldova Project 

“Doar împreună putem aduce schimbarea, care face diferența. Responsabilitatea socială nu este un trend, ci o prioritate atunci când îți pasă de binele comunității în care trăiești astăzi și în care vrei să trăiești peste 5, 10 sau 15 ani. Cu fiecare acțiune a noastră putem face lumea un loc mai bun de locuit. Pentru tine. Pentru noi înșine. Pentru toți.”
Cristina Aramă, PR Manager Kaufland

Anul precedent, Moș Crăciun a fost nespus de mândru de echipa minunată de tineri și tinere care l-au ajutat să colecteze peste 3,5 tone pentru peste 400 de copii vulnerabili și familiile lor. Oare cine vor fi eroii Moșului anul acesta? ♥♥♥

Pentru înregistrări, accesați: https://bit.ly/fii_voluntar_tmp  

Termen limită: 4 Decembrie 2022