POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

A.O. „The Moldova Project” (TMP) – organizaţie nonguvernamentală, necomercială, apolitică, ce a fost fondată în Marea Britanie în 2008 și înregistrată juridic pe teritoriul Republicii Moldova în data de 11 februarie 2020. Asociația activează în baza certificatului de înregistrare oferit de I.P. „Agenția Servicii Publice”, Departamentul de înregistrare și licențiere a unităților de drept, având codul fiscal: 1020620001877.

TMP colectează și utilizează toate datele donatorilor și partenerilor (nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail) cu maximă responsabilitate, prin crearea politicilor de protecție a datelor și prin implementarea acestor politici la nivelul întregii organizații. Datele personale ale donatorilor sunt informații confidențiale, folosite doar în scop profesional.

Ce date sunt colectate atunci când utilizați website-ul?

În timpul navigării Dumneavoastră, website-ul colectează automat anumite informații digitale și le stochează în fișiere de tip jurnal. Aceste informații pot include adresa protocolului de internet (IP), locația generală în care se află dispozitivul de pe care ați accesat website-ul (la nivel de oraș), tipul browserului, sistemul de operare, momentul accesării, link-ul paginii accesate, istoricul de vizualizare a paginilor noastre. Aceste tipuri de date mai sunt cunoscute drept „cookies”.

În cazul în care utilizați modulul de plată pentru donații, pot fi prelucrate anumite date personale, precum numele, prenumele, adresa și/sau alte categorii de date necesare acestor operațiuni. Acestea vor fi utilizate nemijlocit în scopul recepționării donațiilor și nu vor fi stocate și/sau păstrate.

Temeiul colectării datelor este reprezentat prin accesarea website-ului nostru și acceptarea acestor prevederi, notificate în panoul de management al consimțământului, care se activează la prima accesare a platformei web.

Din punct de vedere legal, datele sunt colectate în corespundere cu prevederile Legii nr. 133 din 8 iulie 2011 privind protecția datelor cu caracter personal și a Cerințelor față de asigurarea securității datelor cu caracter personal la prelucrarea acestora în cadrul sistemelor informaționale de date cu caracter personal, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1123 din 14 decembrie 2010.

Scopul colectării datelor 

Datele personale pe care le introduceți în cazul în care faceți donații sunt colectate pentru ca TMP (sau partenerii săi) să poată procesa operațiunile bancare.

Cine are acces la datele colectate?

Datele Dumneavoastră sunt analizate și/sau procesate de TMP prin intermediul platformelor sau serviciilor oferite de Google, WordPress sau, în cazul donațiilor, de PayPal, PayNet și Patreon. Prin urmare, acești terți pot păstra anumite date livrate cu acordul Dumneavoastră. Mai multe detalii și informații pot fi găsite în politicile de confidențialitate ale platformelor respective.

Vă asigurăm că:

Nu vom oferi niciodată informaţii despre Dumneavoastră altor companii implicate în programe de marketing.

Cât timp sunt păstrate datele colectate?

Majoritatea datelor statistice (timpul petrecut pe website sau paginile accesate) sunt anonimizate și sunt disponibile spre analiză pe un termen nedeterminat. Restul datelor (tipul de dispozitiv de pe care se accesează site-ul, căutările sau datele de navigare) se păstrează pe un termen de maxim 26 de luni sau până când alegeți să ștergeți datele de navigare din browser.

Dispoziții finale

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată în dependență de tehnologiile utilizate de TMP în administrarea platformei web.